Zoeken binnen het online netwerk van Nederlandse studentensites

 Op alfabet
 CategorieŽn
Studieleven
Studiekeuze
Huisvesting
FinanciŽn
CarriŤre & Werk
Ontspanning & Fun
Vakantie & Reizen
Thema pagina's
Zorgverzekering

Adverteren onder studenten, doelgroep, ads, student, studie, promotie, bedrijfspromotie, studentensites

Studentensites.NL ->  Adverteren

Studentensites.NL is dť zoekmachine voor Studenten met een zeer duidelijk overzicht van alle studentensites die in de zoekmachine zijn opgenomen. Op Studentensites.NL zijn zeer veel relevante studentensites te vinden die zich richten op alle onderwerpen waar studenten mee te maken krijgen tijdens de studie. Voorbeelden hiervan zijn studentensites over kamers, bachelors, masters, boeken, dating, examens, stage, afstuderen, bijbanen, verenigingen en ontspanning.

De voordelen van adverteren op een rijtje
Doelgerichte promotie van uw website
Doordat Studentensites.NL een hele grote specifieke doelgroep van studenten bereikt vormt deze informatiebron een interessante website als u juist uw eigen website extra onder de aandacht wilt brengen binnen deze doelgroep.
Een opvallende vermelding binnen een specifieke categorie
Als adverteerder kunt u uw eigen website extra profileren binnen een specifieke categoriepagina op Studentensites.NL welke het beste past bij het onderwerp van uw eigen website en de doelgroep die u wilt bereiken.
Opgenomen worden binnen de studenten zoekmachine
Als uw website relevant is voor studenten wordt uw studentensite automatisch opgenomen binnen de database van de studenten zoekmachine zonder dat u daarvoor een link terug hoeft te plaatsen.
Kortingen!
Het kan zijn dat u graag uw website zou willen promoten binnen meerdere categorieŽn op Studentensites.NL, of zelf op alle subpagina's tegelijk. Wanneer u binnen meerdere categorieŽn tegelijk staat berekenen we aanzienlijke kortingen, informeer naar de mogelijkheden.

Adverteren d.m.v. banners en of gesponsorde links
Gesponsorde linkvermelding
Bovenin op de categoriepagina van uw keuze komt een gesponsorde link met tipvermelding naar uw website te staan. Daaronder komt een beschrijving van uw website in een paar regels (max. 45 woorden).
Banner advertentie
Een banner gelinkt naar uw website op de catgoriepagina van uw keuze. Een banner (formaat 468X60 pixels) moet worden aangeleverd in gif of jpg. Studentensites.NL kan deze ook voor gratis voor u ontwerpen.Netwerk advertenties
Zowel een banner als een gesponsorde link kan worden vermeld op meerdere categoriepagina's tegelijk. U kan er ook voor kiezen om uw advertentie in de kolom "Studententips" te laten komen waardoor uw website gepromoot wordt op alle categoriepagina's binnen het netwerk van Studentensites.NL

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijf?
Neem hier contact met ons

 

HOME  | OP ALFABET | OP CATEGORIE | LINK ONS | PARTNERS | CONTACT | ADVERTEREN
 
Over ons | Copyright Studentensites.NL | Disclaimer
Dť zoekmachine voor Studenten!
 
© Studentensites.NL 2009