Zoeken binnen het online netwerk van Nederlandse studentensites

 Op alfabet
 Categorieën
Studieleven
Studiekeuze
Huisvesting
Financiën
Carrière & Werk
Ontspanning & Fun
Vakantie & Reizen
Thema pagina's
Zorgverzekering

Over Studentensites.NL, studenten, Kamer, kamers, studentenkamer, studentenkamers, wonen, huisveting, studentenhuis, kameraanbod Studentensites.NL ->  Alles over Studentensites.NL

Wat is Studentensites.NL
Studentensites.NL is een online netwerk van handmatig geselecteerde Nederlandse studentensites opgenomen binnen
één centrale zoekmachine. De studenten zoekmachine richt zich op een brede informatievoorziening voor studenten in Nederland en België. Studentensites.NL heeft de intentie een zeer specialistische zoekmachine te vormen met uitsluitend relevante kwalitatieve studenteninformatie afkomstig van diverse studentensites. Studentensites.NL vormt hierdoor een overkoepelende informatieve online studentenatlas en de meest specialistische zoekmachine voor studenten.

Hoe kan ik zoeken binnen Studentensites.NL
Zoeken binnen Studentensites.NL kan op 2 manieren.
1. De studenten zoekmachine
In samenwerking met Google is de studenten zoekmachine opgezet. Deze zoekmachine heeft uitsluitend studenten gerelateerde websites in de database. Geregeld wordt de zoekmachine aangevuld met nieuwe kwalitatief waardevolle studentensites. Studenten kunnen binnen deze zoekmachine zoeken naar een studenten gerelateerd onderwerp.
2. Zoeken binnen Studentensites.NL subpagina's
Studentensites.NL heeft de studentensites welke zijn opgenomen binnen de zoekmachine tevens uiteen gezet binnen verschillende subpagina's gesorteerd op alfabet en categorie. Hierdoor is het ook mogelijk om binnen het online netwerk van studentensites direct een relevante studentensite te bezoeken.

Wat is het voordeel van Studentensites.NL
Er zijn zeer veel websites met relevante informatie voor studenten. Zoveel dat veel studenten vaak door de bomen het bos niet meer zien. Op Studentensites.NL staan alle relevante studentensites bijeen binnen één centrale zoekmachine welke uitsluitend bestaat uit handmatig geselecteerde studentensites. Dit vormt gelijk het grote voordeel ten aanzien van bestaande zoekmachines waarbij de selectie automatisch tot stand komt en waarbij SEO technieken van een website belangrijker zijn dan de relevantie van de website. Door de indeling van de studentensites, welke zijn opgenomen binnen de zoekmachine, op subpagina's ontstaat er tevens een zeer duidelijk overzicht van het totale aanbod van Nederlandse studentensites. Hierdoor heb je als (aankomend) student één handig relevant online naslagwerk! Voor de toekomst zal deze website zich steeds verder uitbreiden met nieuwe relevante studentensites met als doel het online onafhankelijk studenten platvorm zo compleet en inzichtelijk mogelijk te houden!

Kan ik een studentensite gratis toevoegen?
Ja dat kan! Studentensites.NL geeft elke studentensite de mogelijkheid om met een vermelding op deze website te komen.
Klik hier voor meer informatie over het toevoegen van een studentensite.

Wat zijn de mogelijkheden voor adverteren?
Studentensites.NL staat altijd open voor interessante samenwerkingsmogelijkheden.
Bezoek de adverteerderspagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

Hoe neem ik contact op voor overige vragen of reacties?
Bezoek hiervoor de contactpagina om direct een bericht achter te laten aan Studentensites.NL


 

HOME  | OP ALFABET | OP CATEGORIE | LINK ONS | PARTNERS | CONTACT | ADVERTEREN
 
Over ons | Copyright Studentensites.NL | Disclaimer
Dé zoekmachine voor Studenten!
 
© Studentensites.NL 2009